2014

Today is page 6 of 365 years on 2014. Past is past jadikan tauladan & pengajaran untuk kegagalan &  kesedihan pada tahun 2013. Sekarang kena bangkit untuk kejayaan di dunia & di akhirat. Hati memang kena kental & sabar, cakap ke tulis memang senang. Tak semudah untuk di lakukan berterusan. Hidup kita mesti ada hala tuju, berguru, bahagia, ada ilmu dan bla bla bla… ( panjang sangat nak tulis terpaksa guna ‘blablabla’)

Misi pada tahun 2014 aku nak buka business sendiri. Banyak kelebihan kerja sendiri. Antara salah satu yang penting ialah MASA. Masa 2014 aku tak nak sia-siakan macam tahun sebelumnya. Rasa gigit jari pun ada. Memandangkan dah ada baby banyak plan kena buat. Kerja makan gaji memang sedap. Tau tau hujung bulan dah tau amout dalam akaun ada berapa (tak perlu check pun xapa) kalau check pun nak tengok duit dah masuk ke belum. Jangan  cakap aku korang pun sama kan? Hahaha sorry…

Semoga kita semua berjaya, kaya & sihat. Insyallah

Salam semua

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s